fbpx
Dr Andrei Popa
Clinică Medicală de Dermatologie și Estetică

Dr. Andrei Popa

Medic Specialist Dermatologie, Estetica faciala, Director Medical Derm-One ClinicMa numesc Andrei Popa si sunt Medic Specialist Dermato-venerologie.

Am urmat rezidentiatul in dermato-venerologie la Spitalul Militar Central Dr. Carol Davila din Bucuresti, sub indrumarea Dr. Viorel Trifu, Medic Sef Sectie Dermatologie.

Am urmat cursuri de pregatire atat in tara, cat si in strainatate. Am inceput cu un curs de Basic surgery for beginners in anul 2014 in Bruxelles, Belgia M-am specializat in medicina estetica, participand la cursurile de formare Botulinum toxin in NHS and cosmetic sectors si Dermal fillers in NHS and cosmetic sectors in Manchester, UK, inca din anul 2014. In anul 2015 am urmat un curs de specializare in dermatoscopie, urmand in anul 2016 un curs de lasere in Trieste, Italia si un curs de patologie venoasa. In ultimii ani, am continuat perfectionarea urmand cursuri de psoriasis in Hamburg, Germania, dar si de lasere si injectari in tara. De asemenea, am participat la numeroase congrese precum, congresul EADV septembrie 2018 in Paris, Franta, cat si la congresul IMCAS februarie 2019 in Paris, Franta.  

In prezent, datorita pasiunii mele pentru medicina estetica, si pentru a-mi largi si mai mult competentele profesionale, imi desfasor pregatirea in cea de a 2 a specialitate, chirurgie plastica, la Spitalul Clinic de Urgenta “Prof. Dr. Agrippa Ionescu” din Bucuresti.

In luna Septembrie 2019 am inceput proiectul Derm-One Clinic prin care, impreuna cu cei mai buni profesionisti, vrem sa asiguram cel mai bun confort si cele mai bune servicii medicale pentru pacientii nostri.

Sunt membru al urmatoarelor societati:

  • S.R.D. – Societatea Romana de Dermatologie
  • E.A.D.V. – European Academy of Dermatology and Venereology
  • I.M.C.A.S – International Master Class for Anti-Aging Science
  • I.S.A.P.S – International Society of Aesthetic Plastic Surgery