fbpx

 

Numele meu este Elena Dobrica si am absolvit Facultatea de Medicină a Universității de Medicină și Farmacie ”Carol Davila” din București, urmând apoi pregatirea în rezidențiat în cadrul secției de Dermato-oncologie a Spitalului Universitar de Urgență „Elias” din București.

Încă din timpul anilor de facultate am urmat numeroase stagii de pregătire în Franța în spitale universitare din Lyon, Tours și Reims sub îndrumarea unor specialiști recunoscuți la nivel internațional.

Am ales dermatologia în urma examenului de rezidențiat, considerând-o o specialitate ce îmbină știința, prin activitatea clinică și chirurgicală, și frumosul în beneficiul pacienților. Consider, de asemenea, activitatea de cercetare un plus important în managementul pacienților, în prezent fiind doctorand în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, autor și co-autor la numeroase articole și capitole de carte publicate în jurnale medicale naționale și internaționale,  la comunicări științifice, congrese și conferințe medicale.

Sunt membru al Societății Române de Dermatologie, al Societății Europene de Dermatovenerologie și Secretar general al filialei române a Asociației Medicilor pentru Nutriție, considerând aceste sociețăți oportunitățile ideale de a interacționa și vedea alte perspective medicale ce pot fi folosite în favoarea pacienților.