fbpx
Dr Andrei Popa
Clinică Medicală de Dermatologie și Estetică

Tratamentul de microneedling Dermapen

  • Ce este tratamentul de microneedling cu Dermapen?

Tratamentul microneedling cu Dermapen, numit si tratamentul cu inductie de colagen propriu, reprezinta o procedura estetica ce presupune crearea de sute de micro-perforatii la nivelul dermei si/sau epidermei. Prin acest procedeu se stimuleaza formarea de noi straturi de colagen si elastina. Terapia de microneedling este recomandata tuturor tipurilor de piele și poate fi folosita pe diverse portiuni ale corpului: fata, gat, decolteu, maini, zona cu vergeturi, semne, piele lipsita de tonus.

  • Cum se realizeaza tratamentul?

Dermapen este un dispozitiv revolutionar care utilizează 12 microace detasabile de unica folosinta si care realizeaza micro-intepaturi tegumentare, cu scopul de stimula productia de colagen si elastina. Prin realizarea de micro-incizii la nivelul pielii, functia de regenerare tegumentară este stimulata, tratand cu succes ridurile fine, vergeturile, porii dilatati si petele hiperpigmentare.

  • De ce sa alegem tratamentul cu Dermapen?

Dermapen este un tratament non-invaziv, lipsit de efecte secundare; nu provoaca arsuri si nu lezeaza pielea, permite un timp de recuperare foarte scurt (câteva ore), iar tehnologia utilizata ofera posibilitatea accesarii regiunilor cu o sensibilitate crescuta a pielii cum ar fi regiunea palpebrala, regiunea frontala, aripile nazale sau zona delicata a buzelor.