fbpx

Dr. Mihai Lupu

E-mail: office@derm-one.ro

Numele meu este Mihai Lupu si sunt Medic Specialist Dermato-venerologie si Estetica Medicala si Doctor in Stiinte Medicale.
Am absolvit Facultatea de Medicina Generala din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, si am urmat rezidentiatul in dermato-venerologie la Clinica de Dermatologie Oncologica si Alergologie si Imunologie Clinica, din cadrul Spitalului Universitar de Urgenta “Elias” din Bucuresti.
Sunt membru al urmatoarelor societati stiintifice:
SRD (Societatea Romana de Dermatologie, www.srd.ro)
EADV (European Academy of Dermato-venerology, www.eadv.org)
IDS (International Dermatoscopy Society, www.dermoscopy-ids.org)
ISDIS (International Society for Digital Imaging of the Skin, www.isdis.org)
EADO (European Association of Dermato Oncology, www.eado.org)

Am urmat stagii de pregatire in investigarea non-invaziva a leziunilor cutanate si chirurgie dermatologica atat in tara cat si in strainatate. Sunt de asemenea implicat in cercetarea medicala, fiind autor si coautor a numeroase articole publicate in reviste de specialitate nationale si internationale, capitole de tratat, lucrari la congrese nationale si internationale, precum si investigator in multiple studii clinice. Sunt recenzor pentru multiple jurnale stiintifice internationale printre care si Macedonian Journal of Medical Sciences,Food and Chemical Toxicology (Elsevier) si Experimental and Therapeutic Medicine (Spandidos). Am participat ca voluntar in cadrul proiectelor “EuroMelanoma Day” (2015) si “Adolescenta fara acnee – mituri si adevar” (2015).