fbpx

Corectie marionette lines

Liniile de marioneta sau ridurile amaraciunii unesc colturile gurii cu mandibula. Se datoreaza partial tractiunii exercitate de muschii mimicii negative care trag in jos colturile gurii, partial pierderii volumului osos al mandibulei.Umplerea de volum pe aceasta zona atenueaza mult expresia fetei. Tratamentul consta in injectarea de Acid Hialuronic, acesta generand hidratare, umplere (refacerea volumului)..

Intrebari frecvente

Corectia liniilor de marioneta se realizeaza prin injectarea acidului hialuronic. Procedura durează între 30 și 60 minute. Se executa dupa aplicarea unei creme anestezice sau anestezie locala. Rezultatele sunt imediate si cu un aspect natural iar după 10-14 zile se recomandă un retus.
Acesta se resoarbe in aproximativ 6-9 luni in functie de organismal fiecaruia.

Cele mai frecvente reacții adverse sunt: senzație de disconfort in timpul si post injectare, eritem la locul injectarii (care dispare în 2-3 zile), prurit, edem, echimoze, inflamatie la locul injectarii, dar toate acestea se remit spontan la cateva zile după injectare. Rezultatul final se va observa in decurs de 7 -10 zile.

Rezultatul se mentine aproximativ 6 luni insa depinde de caracteristicile individuale. De regula prima injectare cu acid hialuronic dureaza cel mai putin.

 

Echipa medicala

In clinica Derm-one echipa noastra de medici specialisti in dermatologie si medicina estetica va ofera solutii pentru o paleta vasta de probleme si nevoi dermato-estetice.