fbpx

Umplere cearcane

Cearcanele reprezinta o problema estetica raspandita, cu mare impact social. Fie ca e vorba de culoare sau adancime, umbra de sub ochi a fost asociata cu oboseala, boala sau imbatranirea. In mod fiziologic, cu varsta, structura osoasa a orbitei se largeste, insertiile musculare coboara, zona acumuleaza grasime iar pielea pleoapei inferioare se increteste si se lasa. Partea ososasa devine vizibila si se formeaza un sant intre os si partea carnoasa a obrazului.

Intrebari frecvente

Procedura este indicata persoanelor care au lipsa de volum in zona de sub ochi. Aici isi gaseste locul acidul hialuronic cu textura fina si elastica. Injectat in cantitati mici, pozitionate de expert la adancimea ideala acesta netezeste zona, ascunde culoarea si imbunatateste hidratarea pleoapei.

Cele mai frecvente reactii adverse sunt: senzatie de disconfort in timpul si post injectare, eritem la locul injectarii (care dispare in 2-3 zile), prurit, edem, echimoze, inflamatie la locul injectarii, dar toate acestea se remit spontan la câteva zile dupa injectare. La anumite persoane care au probleme cu edemele in zona pleoapelor acidul hialuronic se poate aduna sub forma de pungi, iar in acest caz va fi necesara dizolvarea cu hialuronidaza.

Echipa medicala

In clinica Derm-one echipa noastra de medici specialisti in dermatologie si medicina estetica va ofera solutii pentru o paleta vasta de probleme si nevoi dermato-estetice.