fbpx

Corectie smoker lines

Majoritatea persoanelor sunt constiente de faptul ca ridurile fine încep să apară odată cu înaintarea în varstă datorită pierderii colagenului natural din piele. O altă cauză o constituie mișcările repetitive. Întreaga față, dar în special zona gurii este extrem de mobilă întreaga zi, în timp ce vorbiți, mâncați, sau unii chiar fumați. Mișcările repetitive ale gurii și contracția mușchilor buzelor în timpul fumatului pot duce la aparitia unor riduri suplimentare în jurul gurii, numite „smoker lines”. De asemenea se știe că fumatul accelerează distrucția colagenului natural din piele, astfel că aceste riduri priorale pot să apară și la persoane tinere.

Intrebari frecvente

Tratamentul constă în injectarea de acid hialuronic la nivelul buzelor, pentru a reface volumul și colagenul pierdut prin procesul de îmbatrânire, și pentru a estompa ridurile fine din jurul gurii. Acolo unde este cazul, injectarea buzelor este completată cu injectarea propriu-zisă a ridurilor periorale cu acid hialuronic de o consistență mai fluidă.

Echipa medicala

In clinica Derm-one echipa noastra de medici specialisti in dermatologie si medicina estetica va ofera solutii pentru o paleta vasta de probleme si nevoi dermato-estetice.