fbpx

Rinocorectie

Procedura de rinocorectie sau rinoplastia non-chirurgicala este o procedura estetica din ce in ce mai solicitata, atat de femei, cat si de barbati. Acestia pot fi deranjati de aspectul inestetic al nasului, precum denivelarile sau ”cocoasele” ori aspectul de nas turtit.

Intrebari frecvente

In cadrul acestei proceduri, se injecteaza acid hialuronic sau hidroxiapatita de calciu in zona nazala care nemultumeste prin aspect. Alegerea tipului de substanta utilizata se determina de catre specialistii clinicii in functie de nivelul corectiei care trebuie realizat si de nevoile pacientului.
Astfel, se poate corecta o cocoasa proeminenta, se poate alungi sau ridica varful nasului. Anumite paciente au o concavitate exagerata a liniei mediane a nasului si beneficiaza de rezultate naturale prin umplere cu acid hialuronic.

Zona centrala a nasului este usor inflamata si pot aparea mici vanatai, care se remit in 2 zile. Tratamentul este rapid, nedureros si nu necesita timp de recuperare. Rezultatele obtinute sunt deseori spectaculoase – forma nasului influenteaza major imaginea de ansamblu a fetei.

Echipa medicala

In clinica Derm-one echipa noastra de medici specialisti in dermatologie si medicina estetica va ofera solutii pentru o paleta vasta de probleme si nevoi dermato-estetice.