fbpx

Marirea pometilor

Pometii sunt primii care sunt afectati de varsta, acestia incep sa piarda din volum, densitatea oaselor scade si pielea se subtiaza, pliurile faciale si adanciturile devin mai pronuntate adaugand ani infatisarii dumneavoastra.

Intrebari frecvente

Pentru marirea si liftingul pometilor se pot folosi mai multe tipuri de substante, insa studiile arata ca acidul hialuronic este cea mai buna varianta. Acidul hialuronic este o substanta naturala care se gaseste in tesuturile de legatura in corp, substanta care netezeste pielea, creeaza volum si da fetei un aspect tanar si sanatos.
O sedinta dureaza maxim o ora, nefiind o procedura dureroasa, iar rezultatele estetice sunt vizibile imediat dupa injectare.

Imediat dupa interventie, zona este usor eritematoasa (rosiatica) si inflamata. Rareori se produce o usoara asimetrie intre pometi, care dispare in maxim 7 zile.

Echipa medicala

In clinica Derm-one echipa noastra de medici specialisti in dermatologie si medicina estetica va ofera solutii pentru o paleta vasta de probleme si nevoi dermato-estetice.