fbpx

Peeling-ul PRX-T33

Peeling-ul PRX-T33 este o metoda de biorevitalizare fara ace, fara descuamare cu rezultate vizibile imediat. Acesta este un dispozitiv medical care contine TCA (acid tricloracetic), acid kojic si hidroxi-peroxid, ce stimuleaza formarea colagenului nou.

Procedura poate fi combinata cu microneedling (Dermapen 4) pentru a trata cicatricile atrofice adanci, vergeturile si petele hiperpigmentare.

Intrebari frecvente

Pielea va fi demachiata si curatata. Ulterior fiind aplicat gelul PRX-T33, care va fi lasat sa actioneze. La final se va aplica o crema hidratanta, calmanta pentru a reface filmul hidrolipidic al pielii si o crema cu fotoprotectie.

Procedura dureaza aproximativ 20-30 de minute.

PRX-T33 este un tratament non-invaziv, cu reactii adverse destul de rare atat timp cat sunt urmate cu seriozitate instructiunile medicului pre si post procedura, dar mai ales atata timp cat este evitata expunerea la soare si folosirea unei creme cu fotoprotectie.

De asemenea, expunerea la soare trebuie evitata pentru aproximativ 2-4 saptamani atat inainte de tratament, cat si dupa.

Efectele procedurii apar dupa prima sedinta. Numarul de sedinte va fi stabilit in cadrului consultului pre-procedura impreuna cu medicul, insa se recomanda intre 3-6 sedinte la un interval de 3 saptamani.

Echipa medicala

In clinica Derm-one echipa noastra de medici specialisti in dermatologie si medicina estetica va ofera solutii pentru o paleta vasta de probleme si nevoi dermato-estetice.